关闭图标
log图标

toefl.viplgw.cn

  • 使用手机注册
  • 使用邮箱注册
  • 手机号不能为空!

    验证码不能为空!

    用户名不能为空!

    密码不能为空!

  • 邮箱不能为空!

    验证码不能为空!

    用户名不能为空!

    密码不能为空!

已有账号? 登录到雷哥托福
关闭图标
log图标
  • 使用手机找回密码
  • 使用邮箱找回密码
  • 手机号不能为空!

    验证码不能为空!

    密码不能为空!

  • 邮箱不能为空!

    验证码不能为空!

    密码不能为空!

又想起来了
加入生词本

listen

英['lɪs(ə)n] 美['lɪsn]
vi. 听,倾听;听从,听信
n. 听,倾听

已添加
×

我要举报草莓小菇凉评论

用户头像
草莓小菇凉:说的非常好,十分有道理,棒棒棒!

06-08 15:44:55

请选择举报类型:

举报电话:400 1816 180    举报QQ:2095453331
×
logo图标
分享到雷哥托福

分享成功图标分享成功

邀请名师点评成功,管理员正在安排老师进行点评。

继续做题 返回首页
支付雷豆失败图标 雷豆余额不足 购买雷豆 返回
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消

Official2托福阅读Passage3 Early Cinema 原文文本+题目原文+答案解析【雷哥托福】

2019-01-05 15:40:26 发布 来源:雷哥托福 阅读量:2854

TPO2托福阅读Passage3 Early Cinema 原文文本+题目原文+答案解析

Early Cinema

The cinema did not emerge as a form of mass consumption until its technology evolved from the initial "peepshow" format to the point where images were projected on a screen in a darkened theater. In the peepshow format, a film was viewed through a small opening in a machine that was created for that purpose. Thomas Edison's peepshow device, the Kinetoscope, was introduced to the public in 1894. It was designed for use in Kinetoscope parlors, or arcades, which contained only a few individual machines and permitted only one customer to view a short, 50-foot film at any one time. The first Kinetoscope parlors contained five machines. For the price of 25 cents (or 5 cents per machine), customers moved from machine to machine to watch five different films (or, in the case of famous prizefights, successive rounds of a single fight).

These Kinetoscope arcades were modeled on phonograph parlors, which had proven successful for Edison several years earlier. In the phonograph parlors, customers listened to recordings through individual ear tubes, moving from one machine to the next to hear different recorded speeches or pieces of music. The Kinetoscope parlors functioned in a similar way. Edison was more interested in the sale of Kinetoscopes (for roughly $1,000 apiece) to these parlors than in the films that would be run in them (which cost approximately $10 to $15 each). He refused to develop projection technology, reasoning that if he made and sold projectors, then exhibitors would purchase only one machine-a projector-from him instead of several.

Exhibitors, however, wanted to maximize their profits, which they could do more readily by projecting a handful of films to hundreds of customers at a time (rather than one at a time) and by charging 25 to 50 cents admission. About a year after the opening of the first Kinetoscope parlor in 1894, showmen such as Louis and Auguste Lumiere, Thomas Armat and Charles Francis Jenkins, and Orville and Woodville Latham (with the assistance of Edison's former assistant, William Dickson) perfected projection devices. These early projection devices were used in vaudeville theaters, legitimate theaters, local town halls, makeshift storefront theaters, fairgrounds, and amusement parks to show films to a mass audience.

With the advent of projection in 1895-1896, motion pictures became the ultimate form of mass consumption. Previously, large audiences had viewed spectacles at the theater, where vaudeville, popular dramas, musical and minstrel shows, classical plays, lectures, and slide-and-lantern shows had been presented to several hundred spectators at a time. But the movies differed significantly from these other forms of entertainment, which depended on either live performance or (in the case of the slide-and-lantern shows) the active involvement of a master of ceremonies who assembled the final program.

Although early exhibitors regularly accompanied movies with live acts, the substance of the movies themselves is mass-produced, prerecorded material that can easily be reproduced by theaters with little or no active participation by the exhibitor. Even though early exhibitors shaped their film programs by mixing films and other entertainments together in whichever way they thought would be most attractive to audiences or by accompanying them with lectures, their creative control remained limited. What audiences came to see was the technological marvel of the movies; the lifelike reproduction of the commonplace motion of trains, of waves striking the shore, and of people walking in the street; and the magic made possible by trick photography and the manipulation of the camera.

With the advent of projection, the viewer's relationship with the image was no longer private, as it had been with earlier peepshow devices such as the Kinetoscope and the Mutoscope, which was a similar machine that reproduced motion by means of successive images on individual photographic cards instead of on strips of celluloid. It suddenly became public-an experience that the viewer shared with dozens, scores, and even hundreds of others. At the same time, the image that the spectator looked at expanded from the minuscule peepshow dimensions of 1 or 2 inches (in height) to the life-size proportions of 6 or 9 feet.

 

TPO2托福阅读Passage3题目

Question 1 of 13

According to paragraph 1, all of the following were true of viewing films in Kinetoscope parlors EXCEPT:

A. One individual at a time viewed a film..

B. Customers could view one film after another..

C. Prizefights were the most popular subjects for films..

D. Each film was short..


Question 2 of 13

The author discusses phonograph parlors in paragraph 2 in order to

A. explain Edison's financial success.

B. describe the model used to design Kinetoscope parlors.

C. contrast their popularity to that of Kinetoscope parlors.

D. illustrate how much more technologically advanced Kinetoscope parlors were.


Question 3 of 13

Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence from the passage? Incorrect answer choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

A. Edison was more interested in developing a variety of machines than in developing a technology based on only one..

B. Edison refused to work on projection technology because he did not think exhibitors would replace their projectors with newer machines..

C. Edison did not want to develop projection technology because it limited the number of machines he could sell..

D. Edison would not develop projection technology unless exhibitors agreed to purchase more than one projector from him..


Question 4 of 13

The word “readily ” in the passage is closest in meaning to

A. frequently.

B. easily.

C. intelligently.

D. obviously.


Question 5 of 13

The word “assistance ” in the passage is closest in meaning to

A. criticism.

B. leadership.

C. help.

D. approval.


Question 6 of 13

According to paragraph 4, how did the early movies differ from previous spectacles that were presented to large audiences?

A. They were a more expensive form of entertainment..

B. They were viewed by larger audiences..

C. They were more educational..

D. They did not require live entertainers..


Question 7 of 13

According to paragraph 5, what role did early exhibitors play in the presentation of movies in theaters?

A. They decided how to combine various components of the film program..

B. They advised film-makers on appropriate movie content..

C. They often took part in the live-action performances..

D. They produced and prerecorded the material that was shown in the theaters..


Question 8 of 13

Which of the following is mentioned in paragraph 6 as one of the ways the Mutoscope differed from the Kinetoscope?

A. Sound and motion were simultaneously produced in the Mutoscope..

B. More than one person could view the images at the same time with the Mutoscope..

C. The Mutoscope was a less sophisticated earlier prototype of the Kinetoscope..

D. A different type of material was used to produce the images used in the Mutoscope..


Question 9 of 13

The word “It ” in the passage refers to

A. The advent of projection.

B. The viewer's relationship with the image.

C. A similar machine.

D. Celluloid.


Question 10 of 13

According to paragraph 6, the images seen by viewers in the earlier peepshows, compared to the images projected on the screen, were relatively

A. Small in size.

B. Inexpensive to create.

C. Unfocused.

D. Limited in subject matter.


Question 11 of 13

The word “expanded ” in the passage is closest in meaning to

A. was enlarged.

B. was improved.

C. was varied.

D. was rejected.


Question 12 of 13

Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence can be added to the passageWhere would the sentence best fit? .When this widespread use of projection technology began to hurt his Kinetoscope business, Edison acquired a projector developed by Armat and introduced it as “Edison’s latest marvel, the Vitascope..

A.He refused to develop projection technology, reasoning that if he made and sold projectors, then exhibitors would purchase only one machine-a projector-from him instead of several.

B.Exhibitors, however, wanted to maximize their profits, which they could do more readily by projecting a handful of films to hundreds of customers at a time (rather than one at a time) and by charging 25 to 50 cents admission.

C.Thomas Armat and Charles Francis Jenkins, and Orville and Woodville Latham (with the assistance of Edison's former assistant, William Dickson) perfected projection devices.

D.These early projection devices were used in vaudeville theaters, legitimate theaters, local town halls, makeshift storefront theaters, fairgrounds, and amusement parks to show films to a mass audience.


Question 13 of 13

Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points. The technology for modern cinema evolved at the end of the nineteenth century. .

A.Kinetoscope parlors for viewing films were modeled on phonograph parlors..

B.Thomas Edison's design of the Kinetoscope inspired the development of large screen projection..

C.Early cinema allowed individuals to use special machines to view films privately..

D.Slide-and-lantern shows had been presented to audiences of hundreds of spectators..

E.The development of projection technology made it possible to project images on a large screen..

F.   Once film images could be projected, the cinema became form of mass consumption.

 

TPO2托福阅读Passage3解析

Question 1 of 13

正确答案:C

题目解析:

BC对应到最后一句,指出观众可以一部接一部地观看。B正确;文章并未指出职业拳击赛(prizefight)是最流行的,所以C错,选: For the price of 25 cents (or 5 cents per machine), customers moved from machine to machine to watch five different films (or, in the case of famous prizefights, successive rounds of a single fight).


Question 2 of 13

正确答案:B

题目解析:

段落首句指出Kinetoscope arcades是按照留声机会客厅(phonograph parlors)仿制的,接下来描述留声机会客厅的设置,从而说明Kinetoscope parlors的类似作用。选择B。


Question 4 of 13

正确答案:B

题目解析:

readily: 轻而易举地。和选项B呼应。对应原文Exhibitors, however, wanted to maximize their profits, which they could do more readily by projecting a handful of films to hundreds of customers at a time (rather than one at a time) and by charging 25 to 50 cents admission.从这句话可以知道,播放者想要利益最大化,这个可以更加readily做到,通过一次对几百个观众播放很多电影。从语境中可以推断readily应该是容易的意思,其他选项代入都不合理。


Question 5 of 13

正确答案:C

题目解析:

assistance: 帮助。和选项C呼应。对应原文About a year after the opening of the first Kinetoscope parlor in 1894, showmen such as Louis and Auguste Lumiere, Thomas Armat and Charles Francis Jenkins, and Orville and Woodville Latham (with the assistance of Edison's former assistant, William Dickson) perfected projection devices.这句话中说了这些人完善了投影仪器,在爱迪生助手的assistance下,从语境中也不难猜出是帮助的意思。所以正确答案是C


Question 6 of 13

正确答案:D

题目解析:

用differ定位到最后一句话: But the movies differed significantly from these other forms of entertainment, which depended on either live performance or the active involvement of a master of ceremonies who assembled the final program.这句话,意思是电影的不同之处在于:它不需要表演者的现场演出或放映者的操纵(live performance or the active involvement),因此选择D。


Question 7 of 13

正确答案:A

题目解析:

根据early exhibitors定位到第一第二句话: Although early exhibitors regularly accompanied movies with live acts, the substance of the movies themselves is mass-produced, prerecorded material that can easily be reproduced by theaters with little or no active participation by the exhibitor. Even though early exhibitors shaped their film programs by mixing films and other entertainments together in whichever way they thought would be most attractive to audiences or by accompanying them with lectures, their creative control remained limited.第一句话中的live acts对应C选项,但是C选项和原文锚段,原文说是伴随电影的,而后半句更是强调可以没有active participation,所以C错;而第二句话说:早期放映者试图将电影和其他娱乐元素结合起来,对应A选项,正确。


Question 8 of 13

正确答案:D

题目解析:

定位到首句: With the advent of projection, the viewer's relationship with the image was no longer private, as it had been with earlier peepshow devices such as the Kinetoscope and the Mutoscope, which was a similar machine that reproduced motion by means of successive images on individual photographic cards instead of on strips of celluloid.表达出来的意思是:Mutoscope是与Kinetoscope相似的机器,它通过独立胶片上的连续影像来复制动态画面,而不使用胶片,可知Mutoscope与Kinetoscope的不同在于制造影像的材料不同。因此选择D。注意:B选项中”more than one person could view the images at the same time(许多人可以同时观看一部电影)” 是由the advent of projection(放映机的发明)实现的,而不是Mutoscope。


Question 9 of 13

正确答案:B

题目解析:

指代关系,找前一句的主语,结合上句可得出It指代的是"the viewer’s relationship with the image(观者与影像的关系)",它不再私人化,而是逐渐公开化。因此选择B。


Question 10 of 13

正确答案:A

题目解析:

定位到最后一句: At the same time, the image that the spectator looked at expanded from the minuscule peepshow dimensions of 1 or 2 inches (in height) to the life-size proportions of 6 or 9 feet.表达出的意思是:早期西洋镜影像比大荧幕影像要小得多,前者只有1-2英寸,而后者是6-9英尺的实物大小。正确答案:A。


Question 11 of 13

正确答案:A

题目解析:

expanded: 扩充的,展开的。和选项A呼应。对应原文 At the same time, the image that the spectator looked at expanded from the minuscule peepshow dimensions of 1 or 2 inches (in height) to the life-size proportions of 6 or 9 feet.从后面的数字就可以知道是变大了,所以选A。


Question 12 of 13

正确答案:D

题目解析:

插入句中有明显的指代关系,wide spread of projection。这和D选项中的were used in vaudeville theaters, legitimate theaters…相呼应。


Question 13 of 13

正确答案:CEF

题目解析:

正确答案是CEF。C.E.F在文中都有提及,而A.B.D无提及。


全套TPO阅读原文+题目文本+答案解析手册(合计1300页文档),在雷哥托福微信公众号获取


雷哥托福上课详情请咨询老师

1、请联系官方QQ:2250281936;

2、请联系官方个人微信号:toefl12345;

3、请咨询官方电话:400-6021-727;


【使用提示】

1、雷哥托福在线直播课,不限地域,全球考生均可报名参与。

2、获取更多托福信息,请关注雷哥托福微信公众号:toeflgo 

分享:

发表评价

游客

●热门话题

  • 托福考试报名
  • 托福备考资料
  • 托福报名流程
  • 托福机经预测
  • 托福考试时间
  • 托福转考
  • 托福报名费用
  • 托福培训
  • 托福在线课程

更多托福最新咨询及福利,关注公众号,雷哥托福(ID:toeflgo)

雷哥托福toeflgo

托福备考效率不高?托福干货天天免费大放送;

备考提分有瓶颈?口语陪练和写作精批机会领取!

每周托福提分训练营、精品公开课、单词团等你啦~

加我,免费获取资料啦~

雷哥托福-Cassie(lgtoefl666)




联系雷哥托福

全国免费咨询热线:400 1816 180

  • 上海(总部)
  • 北京
  • 成都
  • 杭州
  • 武汉
  • 南京
  • 广州
  • 西安
  • 重庆
  • 深圳
  • 上海(总部)服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:上海市徐汇区文定路218号德必徐家汇WE艺术湾B座205

    公交路线:76路、93路、138路宜山路蒲汇塘路站;205路、732路、754路南丹路宜山路站;205路、754路、830路南丹路文定路站等

    地铁路线:地铁3号线、4号线宜山路站出站470m;地铁1号线、4号线上海体育馆站出站600m。

  • 北京服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:北京市朝阳区雅宝路7号 E园EPARK大厦508

    公交路线:乘坐公交44路外环;58路;139路;特12路外环;特2路;夜20路外环到雅宝路公交站 下车,走140米即可达到。

    地铁路线:乘坐地铁1号线、2号线到建国门站(A出口)步行1000米即可到达;乘坐地铁2号线、6号线到朝阳门站(A出口)步行1200米即可到达雅宝路7号 E园EPARK大厦。

  • 成都服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:成都市锦江区总府路31号Z31六楼(皇冠假日酒店旁)

    公交路线:乘坐58路、98路、锦城观光3号线、熊猫快线5号线在春熙路步行街北站下 步行约281米。

    地铁路线:乘坐地铁2号线或者3号线到春熙路C口下,步行约982米

  • 杭州服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:杭州市江干区江锦路159号 平安金融中心B座8楼

    公交路线:901路、105路环线、106路环线、9M路:富春路民心路口站 176路:市民中心北大门站,市民中心西大门站

    地铁路线:号线钱江路站;4号线钱江路,江锦路

  • 武汉服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:武汉市珞瑜路光谷世界城广场写字楼1栋1单元14层11421室

    公交路线:乘坐18路,25路,340路,510路,518路,521路等公交车到珞瑜路湖北省中医院站下车

    地铁路线:乘坐地铁2号线至珞雄路A口出,往湖北省中医院光谷院区方向步行50米至世界城广场写字楼

  • 南京服务中心

    电话:400 1816 180

    地址: 南京市秦淮区中山东路532号金蝶科技园 H1幢308号(林客社 内)

    公交路线:5路 34路 34路区间 36路 55路 59路 y5路夜间 17路 65路 115路 118路 y17路夜间

    地铁路线:地铁2号线明故宫站1号口出,向东200米

  • 广州服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:广州市天河区体育西路103号维多利广场B座26楼K15

    公交路线:11,18,20,230,278,293,45,583,669,886冼村路中站下。 194,40,777,778,90,观光2路花城广场路站下。

    地铁路线:乘坐地铁APM线至花城大道站下B口出,步行约500米即可到达保利威座大厦北塔。

  • 西安服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:西安市莲湖区北大街西华门十字西南角78号嘉会广场C座4层B021号

    公交路线:4路、12路、26路、36路、37路、229路、游7钟楼北站;15路、16路、32路、102路、182路、236路、286路西华门站。

    地铁路线:地铁二号线钟楼站150米;地铁一号线/二号线北大街站700米。

  • 重庆服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:重庆市渝中区邹容路68号大都会广场16楼1603-1604室

    公交路线:401、135、114、111、401、151、862、181、262、105、866、153、466

    地铁路线:2号线临江门站500米、1号线小什字站500米、6号线小什字站500米。

  • 深圳服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:深圳市罗湖区书城路都市名园B栋5楼B区(只接受预约拜访)

    公交路线:101路 10路 12路 203路 214路 215路 223路 29路 3路 85路 M112路 M191路 M192路 N3路 P100路(定制公交请预约) 高快巴士200号线 高快巴士20路 高快巴士863号线到地王大厦下,步行431米即可到达。

    地铁路线:乘坐1号线/罗宝线/2号线/蛇口线到大剧院(E口)出,步行498米即可到达都市名园B栋

预约托福考试规划师