关闭图标
log图标

toefl.viplgw.cn

  • 使用手机注册
  • 使用邮箱注册
  • 手机号不能为空!

    验证码不能为空!

    用户名不能为空!

    密码不能为空!

  • 邮箱不能为空!

    验证码不能为空!

    用户名不能为空!

    密码不能为空!

已有账号? 登录到雷哥托福
关闭图标
log图标
  • 使用手机找回密码
  • 使用邮箱找回密码
  • 手机号不能为空!

    验证码不能为空!

    密码不能为空!

  • 邮箱不能为空!

    验证码不能为空!

    密码不能为空!

又想起来了
加入生词本

listen

英['lɪs(ə)n] 美['lɪsn]
vi. 听,倾听;听从,听信
n. 听,倾听

已添加
×

我要举报草莓小菇凉评论

用户头像
草莓小菇凉:说的非常好,十分有道理,棒棒棒!

06-08 15:44:55

请选择举报类型:

举报电话:400 1816 180    举报QQ:2095453331
×
logo图标
分享到雷哥托福

分享成功图标分享成功

邀请名师点评成功,管理员正在安排老师进行点评。

继续做题 返回首页
支付雷豆失败图标 雷豆余额不足 购买雷豆 返回
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消

Official22托福阅读Passage1 Spartina 文本+题目原文+答案解析【雷哥托福】

2019-02-21 10:03:43 发布 来源:雷哥托福 阅读量:2978

TPO22托福阅读Passage1 Spartina 文本+题目原文+答案解析


Spartina

Spartina alterniflora, known as cordgrass, is a deciduous, perennial flowering plant native to the Atlantic coast and the Gulf Coast of the United States. It is the dominant native species of the lower salt marshes along these coasts, where it grows in the intertidal zone (the area covered by water some parts of the day and exposed others).

These natural salt marshes are among the most productive habitats in the marine environment. Nutrient-rich water is brought to the wetlands during each high tide, making a high rate of food production possible. As the seaweed and marsh grass leaves die, bacteria break down the plant material, and insects, small shrimplike organisms, fiddler crabs, and marsh snails eat the decaying plant tissue, digest it, and excrete wastes high in nutrients. Numerous insects occupy the marsh, feeding on living or dead cordgrass tissue, and redwing blackbirds, sparrows, rodents, rabbits, and deer feed directly on the cordgrass. Each tidal cycle carries plant material into the offshore water to be used by the subtidal organisms.

Spartina is an exceedingly competitive plant. Ⓐ It spreads primarily by underground stems; colonies form when pieces of the root system or whole plants float into an area and take root or when seeds float into a suitable area and germinate. ⒷSpartina establishes itself on substrates ranging from sand and silt to gravel and cobble and is tolerant of salinities ranging from that of near freshwater (0.05 percent) to that of salt water (3.5 percent). Ⓒ Because they lack oxygen, marsh sediments are high in sulfides that are toxic to most plants. ⒹSpartina has the ability to take up sulfides and convert them to sulfate, a form of sulfur that the plant can use; this ability makes it easier for the grass to colonize marsh environments. Another adaptive advantage is Spartina’s ability to use carbon dioxide more efficiently than most other plants.

These characteristics make Spartina a valuable component of the estuaries where it occurs naturally. The plant functions as a stabilizer and a sediment trap and as a nursery area for estuarine fish and shellfish. Once established, a stand of Spartina begins to trap sediment, changing the substrate elevation, and eventually the stand evolves into a high marsh system where Spartina is gradually displaced by higher-elevation, brackish-water species. As elevation increases, narrow, deep channels of water form throughout the marsh. Along the east coast Spartina is considered valuable for its ability to prevent erosion and marshland deterioration; it is also used for coastal restoration projects and the creation of new wetland sites.

Spartina was transported to Washington State in packing materials for oysters transplanted from the east coast in 1894. Leaving its insect predators behind, the cordgrass has been spreading slowly and steadily along Washington’s tidal estuaries on the west coast, crowding out the native plants and drastically altering the landscape by trapping sediment. Spartina modifies tidal mudflats, turning them into high marshes inhospitable to the many fish and waterfowl that depend on the mudflats. It is already hampering the oyster harvest and the Dungeness crab fishery, and it interferes with the recreational use of beaches and waterfronts. Spartina has been transplanted to England and to New Zealand for land reclamation and shoreline stabilization. In New Zealand the plant has spread rapidly, changing mudflats with marshy fringes to extensive salt meadows and reducing the number and kinds of birds and animals that use the marsh.

Efforts to control Spartina outside its natural environment have included burning, flooding, shading plants with black canvas or plastic, smothering the plants with dredged materials or clay, applying herbicide, and mowing repeatedly. Little success has been reported in New Zealand and England; Washington State’s management program has tried many of these methods and is presently using the herbicide glyphosphate to control its spread. Work has begun to determine the feasibility of using insects as biological controls, but effective biological controls are considered years away. Even with a massive effort, it is doubtful that complete eradication of Spartina from nonnative habitats is possible, for it has become an integral part of these shorelines and estuaries during the last 100 to 200 years.


TPO22 托福阅读 Passage1 Spartina 题目


Question 1 of 14:  According to paragraph 1, each of the following is true of Spartina alrerniflora EXCEPT:

A. It rarely flowers in salt marshes.

B. It grows well in intertidal zones.

C. It is commonly referred to as cordgrass.

D. It occurs naturally along the Gulf Coast and the Atlantic coast of the United States.


Question 2 of 14: According to paragraph 2, a major reason why natural salt marshes are so productive is that they are

A. inhabited by long-lived seaweed and marsh grasses that reproduce gradually

B. kept clear of excess plant material by the tides

C. regularly supplied with high levels of nutrients

D. home to a wide variety of different species of grasses


Question 3 of 14:  Which of the sentences below best express the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

A. Insects feed only on dead cordgrass, while most other marsh inhabitants feed on live cordgrass.

B. The marsh is a good habitat for insects, but a relatively poor one for birds and animals.

C. Although cordgrass provides food for birds and animals, it gives insects both food and a place to live.

D. Cordgrass provides food for numerous insects, birds, and other animals.


Question 4 of 14: What is the organizational structure of paragraph 3?

A. It makes a general claim about Spartina and then provides specific evidence to defend that claim against objections to the claim.

B. It presents a general characterization of Spartina and then describes particular features on which this characterization is based.

C. It reports a widely held view about Spartina and then considers evidence both for and against that view.

D. It presents a general hypothesis about Spartina and then lists specific evidence that disputes that hypothesis.


Question 5 of 14: The word "exceedingly" in the passage is closest in meaning to

A. unusually

B. dangerously

C. surprisingly

D. highly


Question 6 of 14:  According to paragraph 3, one reason that Spanina is able to compete in marsh environments so successfully is its ability to

A. alter the substrate in which it grows

B. convert sulfides into a usable form of sulfur

C. grow and produce seeds while floating on the surface of the water

D. produce carbon dioxide with great efficiency


Question 7 of 14 Paragraph 4 suggests that where Spanina occurs naturally, an established stand of it will eventually

A. create conditions in which it can no longer survive

B. get washed away by water flowing through the deep channels that form around it

C. become adapted to brackish water

D. take over other grass species growing in the area


Question 8 of 14: According to paragraph 4, in its natural habitats, Spanina helps estuaries by

A. controlling marshland decline

B. decreasing the substrate elevation

C. reducing the brackishness of the water

D. increasing the flow of water into the estuary


Question 9 of 14: According to paragraph 5, Spanina negatively affects wildlife in estuaries by

A. trapping fish and waterfowl in sediment

B. preventing oysters from transplanting successfully

C. turning mudflats into high marshes and salt meadows

D. expanding the marshy fringes of salt meadows


Question10 of 14:  The word "modifies" in the passage is closest in meaning to

A. creates

B. changes

C. grows on

D. breaks down


Question11 of 14: According to paragraph 6, each of the following methods has been used in attempts to control Spanina EXCEPT

A. flooding plants

B. cutting plants down repeatedly

C. applying herbicides

D. introducing predatory insects


Question 12 of 14: The word "Efforts" in the passage is closest in meaning to

A. Laws

B. Suggestions

C. Attempts

D. Failures


Question13 of 14:  Look at the four squares [Ⓐ] [Ⓑ] [Ⓒ] and [Ⓓ] that indicate where the following sentence could be added to the passage.

Spartina is particularly able to tolerate high salinities because salt glands on the surface of the leaves remove the salt from the plant sap.

Where would the sentence best fit?

A. It spreads primarily by underground stems; colonies form when pieces of the root system or whole plants float into an area and take root or when seeds float into a suitable area and germinate. 

B. Spartina establishes itself on substrates ranging from sand and silt to gravel and cobble and is tolerant of salinities ranging from that of near freshwater (0.05 percent) to that of salt water (3.5 percent).

C. Because they lack oxygen, marsh sediments are high in sulfides that are toxic to most plants. 

D. Spartina has the ability to take up sulfides and convert them to sulfate, a form of sulfur that the plant can use; this ability makes it easier for the grass to colonize marsh environments. 


Question14 of 14: Spanina alrerniflora, or cordgrass, is the dominant native species in salt marshes along the Atlantic coast and the Gulf Coast of the United States.

Click on 3 answers.

A. Spartina is very well adapted to conditions in salt marshes, where it plays a valuable role in stabilizing them and making them highly productive marine habitats.

B. Spartina expands by growing root systems that float on the water’s surface and descend underground, where it finds the nutrients that it needs to germinate.

C. As a result of its spread in Washington State over the past hundred years. Spartina has now become a threat to native oysters by releasing sediments that contain sulfides into the waters.

D. The dead leaves of Spartina become food for a wide variety of marine organisms.

E. Outside its native regions, Spartina can pose serious problems by turning mudflats into high marshes that are inhospitable to many native fish and birds.

F.Spartina has physiological adaptations that allow it to grow in environments where other plants cannot, making it a very strong competitor that is difficult to control once it is established.

 

TPO22托福阅读Passage1 Spartina 真题解析


Question 1 of 14

正确答案:A

解析:此题可以采用排除法。A的salt marshes做关键词定位至第二句,但这句没提到是否开花的信息,第一句提到spartina是perennial flowering plant,而A说不开花,所以A与原文相反,选;B的intertidal zone做关键词同样定位至第二句,正确,不选;C的cordgrass做关键词定位至首句,提到spartina也叫cordgrass,正确,不选;D的Gulf Coast做关键词定位至首句,正确,不选。正确答案是A。


Question 2 of 14

正确答案:C

解析:以salt marshes are so productive做关键词定位至第二句,提到富营养的水被潮水带到marsh,导致生产率很高,所以正确答案是C。其他答案都未提及。


Question 3 of 14

正确答案:D

解析:原文的结构是insects和很多其他的动物都吃cordgrass,所以正确答案是D。A的only dead cordgrass与原文相反;B的habitat和C的a place to live都未提及。


Question 4 of 14

正确答案:B

解析:提问整段的结构,重点看开头结尾,然后浏览中间的内容。开头提到spartina是一个非常强的competitive植物,以及这种植物怎么生长的,最后一句叙述了另外一个adaptive的优势是能够利用二氧化碳,整个都在说spartina到底是怎么长的,从来没提及反对,所以A的objection,C的against和D的dispute都不正确,正确答案是B。


Question 5 of 14

正确答案:D

解析:exceedingly“非常”,所以正确答案是highly。dangerously和surprisingly明显不正确。原文提到spartina是个什么样的竞争植物,后文一直都在说spartina非常具有竞争性,应该是个中偏正向的词,而unusually是个中偏负向的词,所以不选。


Question 6 of 14

正确答案:B

解析:以marsh environments做关键词定位至倒数第二句,提到spartina能够吸收sulfide并将其转化为sulfate,这一能力使得spartina能够占领marsh environments,所以正确答案是B,A的“改变”substrate,C的floating on the surface和D的produce carbon dioxide都未提到。


Question 7 of 14

正确答案:A

解析:以established stand做关键词定位至第三句,提及一旦establish之后,spartina会做一些事情,stand变成high marsh system,spartina会被替代,所以正确答案是A的no longer survive。B的get washed,C的adapt和D的take over都未提及。


Question 8 of 14

正确答案:A

解析:整段都在叙述spartina如何帮忙estuary,所以从问题中找关键词不行,可以使用排除法。A的marshland做关键词定位至最后一句,提到spartina能阻止erosion和marshland deterioration,与A的decline是同义替换,正确;B的substrate elevation,C的reduce brackishness和D的increase the flow of water原文都未提及。


Question 9 of 14

正确答案:C

解析:提问给生物带来了什么不好的影响,该段第三句话提到spartina把tidal mudflat升高,使得环境变得对那些依靠mudflat的fish和waterfowl不利,所以答案是C。A错误,原文提到trapping sediment,不是fish and waterfowl;B的transport错误,原文说的是阻止harvest;原文中把marshy fringe变成salt meadow,不是D的expand,D错误。


Question 10 of 14

正确答案:B

解析:modify“改变”,所以正确答案是B。原文提到spartina怎么了tidal mudflats,turning into是对前文modify的解释,所以正确答案是change。A“创造”C“生长”和D“打破”完全不合文意。


Question 11 of 14

正确答案:D

解析:此题可以采用排除法。A的flooding和B的cutting repeatedly做关键词都定位至第一句,A和B都正确,不选;C的herbicide做关键词定位至第二句,正确,不选;D的insects做关键词定位至第三句,但原文提到的是昆虫的feasibility尚未决定,所以D错误,可选。


Question 12 of 14

正确答案:C

解析:effort“努力,尝试”,所以C的attempt正确。原文提到控制spartina的什么包括焚烧,水淹,砍,闷死等等,law和suggestion明显不合文意,因为已经付诸行动了,failure失败与后文的little success重复,不选。


Question 13 of 14

正确答案:C

解析:两个过渡点,分别是名词high salinities和连词because,以high salinities做关键词可以确定答案是B或者C,但按照正常的叙述方式,先现象后原因,所以应该先说能够在高盐度环境下生存,再说原因,所以根据because确定正确答案是C。


Question 14 of 14

正确答案:AEF

解析:A选项对应原文第二段的内容,说的是天然的盐碱地位于海洋环境下最肥沃的生境中,正确;B选项原文未提及,不选;C选项对应原文第五段中间部分的内容,正确;注意此段首句不是中心句,且首句和第二句都在讲一个例子;D选项是第三段的一个细节,不属于该段和文章的主要内容,不选;E选项是第二段提到的细节,不选;F选项对应第三段和最后一段首句的内容,正确。


全套TPO阅读原文+题目文本+答案解析手册(合计1300页文档),在雷哥托福微信公众号获取


雷哥托福上课详情请咨询老师

1、请联系官方QQ:2250281936;

2、请联系官方个人微信号:toefl12345;

3、请咨询官方电话:400-6021-727;


【使用提示】

1、雷哥托福在线直播课,不限地域,全球考生均可报名参与。

2、获取更多托福信息,请关注雷哥托福微信公众号:toeflgo 



分享:

发表评价

游客

●热门话题

  • 托福考试报名
  • 托福备考资料
  • 托福报名流程
  • 托福机经预测
  • 托福考试时间
  • 托福转考
  • 托福报名费用
  • 托福培训
  • 托福在线课程

更多托福最新咨询及福利,关注公众号,雷哥托福(ID:toeflgo)

雷哥托福toeflgo

托福备考效率不高?托福干货天天免费大放送;

备考提分有瓶颈?口语陪练和写作精批机会领取!

每周托福提分训练营、精品公开课、单词团等你啦~

加我,免费获取资料啦~

雷哥托福-Cassie(lgtoefl666)




联系雷哥托福

全国免费咨询热线:400 1816 180

  • 上海(总部)
  • 北京
  • 成都
  • 杭州
  • 武汉
  • 南京
  • 广州
  • 西安
  • 重庆
  • 深圳
  • 上海(总部)服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:上海市徐汇区文定路218号德必徐家汇WE艺术湾B座205

    公交路线:76路、93路、138路宜山路蒲汇塘路站;205路、732路、754路南丹路宜山路站;205路、754路、830路南丹路文定路站等

    地铁路线:地铁3号线、4号线宜山路站出站470m;地铁1号线、4号线上海体育馆站出站600m。

  • 北京服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:北京市朝阳区雅宝路7号 E园EPARK大厦508

    公交路线:乘坐公交44路外环;58路;139路;特12路外环;特2路;夜20路外环到雅宝路公交站 下车,走140米即可达到。

    地铁路线:乘坐地铁1号线、2号线到建国门站(A出口)步行1000米即可到达;乘坐地铁2号线、6号线到朝阳门站(A出口)步行1200米即可到达雅宝路7号 E园EPARK大厦。

  • 成都服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:成都市锦江区总府路31号Z31六楼(皇冠假日酒店旁)

    公交路线:乘坐58路、98路、锦城观光3号线、熊猫快线5号线在春熙路步行街北站下 步行约281米。

    地铁路线:乘坐地铁2号线或者3号线到春熙路C口下,步行约982米

  • 杭州服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:杭州市江干区江锦路159号 平安金融中心B座8楼

    公交路线:901路、105路环线、106路环线、9M路:富春路民心路口站 176路:市民中心北大门站,市民中心西大门站

    地铁路线:号线钱江路站;4号线钱江路,江锦路

  • 武汉服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:武汉市珞瑜路光谷世界城广场写字楼1栋1单元14层11421室

    公交路线:乘坐18路,25路,340路,510路,518路,521路等公交车到珞瑜路湖北省中医院站下车

    地铁路线:乘坐地铁2号线至珞雄路A口出,往湖北省中医院光谷院区方向步行50米至世界城广场写字楼

  • 南京服务中心

    电话:400 1816 180

    地址: 南京市秦淮区中山东路532号金蝶科技园 H1幢308号(林客社 内)

    公交路线:5路 34路 34路区间 36路 55路 59路 y5路夜间 17路 65路 115路 118路 y17路夜间

    地铁路线:地铁2号线明故宫站1号口出,向东200米

  • 广州服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:广州市天河区体育西路103号维多利广场B座26楼K15

    公交路线:11,18,20,230,278,293,45,583,669,886冼村路中站下。 194,40,777,778,90,观光2路花城广场路站下。

    地铁路线:乘坐地铁APM线至花城大道站下B口出,步行约500米即可到达保利威座大厦北塔。

  • 西安服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:西安市莲湖区北大街西华门十字西南角78号嘉会广场C座4层B021号

    公交路线:4路、12路、26路、36路、37路、229路、游7钟楼北站;15路、16路、32路、102路、182路、236路、286路西华门站。

    地铁路线:地铁二号线钟楼站150米;地铁一号线/二号线北大街站700米。

  • 重庆服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:重庆市渝中区邹容路68号大都会广场16楼1603-1604室

    公交路线:401、135、114、111、401、151、862、181、262、105、866、153、466

    地铁路线:2号线临江门站500米、1号线小什字站500米、6号线小什字站500米。

  • 深圳服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:深圳市罗湖区书城路都市名园B栋5楼B区(只接受预约拜访)

    公交路线:101路 10路 12路 203路 214路 215路 223路 29路 3路 85路 M112路 M191路 M192路 N3路 P100路(定制公交请预约) 高快巴士200号线 高快巴士20路 高快巴士863号线到地王大厦下,步行431米即可到达。

    地铁路线:乘坐1号线/罗宝线/2号线/蛇口线到大剧院(E口)出,步行498米即可到达都市名园B栋

预约托福考试规划师