关闭图标
log图标

toefl.viplgw.cn

  • 使用手机注册
  • 使用邮箱注册
  • 手机号不能为空!

    验证码不能为空!

    用户名不能为空!

    密码不能为空!

  • 邮箱不能为空!

    验证码不能为空!

    用户名不能为空!

    密码不能为空!

已有账号? 登录到雷哥托福
关闭图标
log图标
  • 使用手机找回密码
  • 使用邮箱找回密码
  • 手机号不能为空!

    验证码不能为空!

    密码不能为空!

  • 邮箱不能为空!

    验证码不能为空!

    密码不能为空!

又想起来了
加入生词本

listen

英['lɪs(ə)n] 美['lɪsn]
vi. 听,倾听;听从,听信
n. 听,倾听

已添加
×

我要举报草莓小菇凉评论

用户头像
草莓小菇凉:说的非常好,十分有道理,棒棒棒!

06-08 15:44:55

请选择举报类型:

举报电话:400 1816 180    举报QQ:2095453331
×
logo图标
分享到雷哥托福

分享成功图标分享成功

邀请名师点评成功,管理员正在安排老师进行点评。

继续做题 返回首页
支付雷豆失败图标 雷豆余额不足 购买雷豆 返回
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消

TPO9托福阅读Passage1Colonizing the Americas via the Northwest Coast文本+题目原文+答案解析【雷哥托福】

2019-01-23 10:08:08 发布 来源:雷哥托福 阅读量:2845

TPO9托福阅读Passage1Colonizing the Americas via the Northwest Coast文本+题目原本+答案解析


Colonizing the Americas via the Northwest Coast


It has long been accepted that the Americas were colonized by a migration of peoples from Asia, slowly traveling across a land bridge called Beringia (now the Bering Strait between northeastern Asia and Alaska) during the last Ice Age.  [■]The first water craft theory about the migration was that around 11,000-12,000 years ago there was an ice-free corridor stretching from eastern Beringia to the areas of North America south of the great northern glaciers. It was the midcontinental corridor between two massive ice sheets-the Laurentide to the west-that enabled the southward migration. [■]But belief in this ice-free corridor began to crumble when paleoecologist Glen MacDonald demonstrated that some of the most important radiocarbon dates used to support the existence of an ice-free corridor were incorrect. [■] He persuasively argued that such an ice-free corridor did not exist until much later, when the continental ice began its final retreat. [■]

Support is growing for the alternative theory that people using watercraft, possibly skin boats, moved southward from Beringia along the Gulf of Alaska and then southward along the Northwest coast of North America possibly as early as 16,000 years ago. This route would have enabled humans to enter southern areas of the Americas prior to the melting of the continental glaciers. Until the early 1970s,most archaeologists did not consider the coast a possible migration route into the Americas because geologists originally believed that during the last Ice Age the entire Northwest Coast was covered by glacial ice. It had been assumed that the ice extended westward from the Alaskan/Canadian mountains to the very edge of the continental shelf, the flat, submerged part of the continent that extends into the ocean. This would have created a barrier of ice extending from the Alaska Peninsula, through the Gulf of Alaska and southward along the Northwest Coast of north America to what is today the state of Washington.

The most influential proponent of the coastal migration route has been Canadian archaeologist Knut Fladmark. He theorized that with the use of watercraft, people gradually colonized unglaciated refuges and areas along the continental shelf exposed by the lower sea level. Fladmark’s hypothesis received additional support from the fact that the greatest diversity in native American languages occurs along the west coast of the Americas, suggesting that this region has been settled the longest.

More recent geologic studies documented deglaciation and the existence of ice-free areas throughout major coastal areas of British Columbia, Canada, by 13,000 years ago. Research now indicates that sizable areas of southeastern Alaska along the inner continental shelf were not covered by ice toward the end of the last Ice Age. One study suggests that except for a 250-mile coastal area between southwestern British Columbia and Washington State, the Northwest Coast of North America was largely free of ice by approximately 16,000 years ago. Vast areas along the coast may have been deglaciated beginning around 16,000 years ago, possibly providing a coastal corridor for the movement of plants, animals, and humans sometime between 13,000 and 14,000 years ago.

The coastal hypothesis has gained increasing support in recent years because the remains of large land animals, such as caribou and brown bears, have been found in southeastern Alaska dating between 10,000 and 12,500 years ago. This is the time period in which most scientists formerly believed the area to be inhospitable for humans. It has been suggested that if the environment were capable of supporting breeding populations of bears, there would have been enough food resources to support humans. Fladmark and other believe that the first human colonization of America occurred by boat along the Northwest Coast during the very late Ice Age, possibly as early as 14,000 years ago. The most recent geologic evidence indicates that it may have been possible for people to colonize ice-free regions along the continental shelf that were still exposed by the lower sea level between13,000 and 14,000 years ago.

The coastal hypothesis suggests an economy based on marine mammal hunting, saltwater fishing gathering, and the use of watercraft. Because of the barrier of ice to the east, the Pacific Ocean to the west, and populated areas to the north, there may have been a greater impetus for people to move in a southerly direction.



TPO9托福阅读Passage1Colonizing the Americas via the Northwest Coast题目


Question 1 of 14: According to paragraph 1, the theory that people first migrated to the Americans by way of an ice-free corridor was seriously called into question by

A. paleoecologist Glen MacDonald's argument that the original migration occurred much later than had previously been believed

B. the demonstration that certain previously accepted radiocarbon dates were incorrect

C. evidence that the continental ice began its final retreat much later than had previously been believed

D. research showing that the ice-free corridor was not as long lasting as had been widely assumed


Question 2 of 14: The word “persuasively ” in the passage is closest in meaning to

A. aggressively

B. inflexibly

C. convincingly

D. carefully


Question 3 of 14: Paragraph 2 begins by presenting a theory and then goes on to

A. discuss why the theory was rapidly accepted but then rejected

B. present the evidence on which the theory was based

C. cite evidence that now shows that the theory is incorrect

D. explain why the theory was not initially considered plausible


Question 4 of 14: The phrase “prior to ” is closest in meaning to

A. before

B. immediately after

C. during

D. in spite of


Question 5 of 14: Paragraph 2 supports the idea that, before the 1970s, most archaeologists held which of the following views about the earliest people to reach the Americas?

A. They could not have sailed directly from Beringia to Alaska and then southward because, it was thought, glacial ice covered the entire coastal region.

B. They were not aware that the climate would continue to become milder.

C. They would have had no interest in migrating southward from Beringia until after the continental glaciers had begun to melt.

D. They lacked the navigational skills and appropriate boats needed long-distance trips.


Question 6 of 14:Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways to leave out essential information.

A. Because this region has been settled the longest, it also displays the greatest diversity in Native American languages.

B. Fladmark's hypothesis states that the west coast of the Americas has been settled longer than any other region.

C. The fact that the greatest diversity of Native American languages occurs along the west coast of the Americans lends strength to Fradmark's hypothesis.

D. According to Fladmark, Native American languages have survived the longest along the west coast of the Americas.


Question 7 of 14:The author's purpose in paragraph 4 is to

A. indicate that a number of recent geologic studies seem to provide support for the coastal hypothesis

B. indicate that coastal and inland migrations may have happened simultaneously

C. explain why humans may have reached America's northwest coast before animals and plants did

D. show that the coastal hypothesis may explain how people first reached Alaska but it cannot explain how people reached areas like modern British Columbia and Washington State


Question 8 of 14:The word “Vast ” in the passage is closest in meaning to

A. Frozen

B. Various

C. Isolated

D. Huge


Question 9 of 14:According to paragraph 5, the discovery of the remains of large land animals supports the coastal hypothesis by providing evidence that

A. humans were changing their hunting techniques to adapt to coastal rather than inland environments

B. animals had migrated from the inland to the coasts, an indication that a midcontinental ice-free corridor was actually implausible

C. humans probably would have been able to find enough resources along the coastal corridor

D. the continental shelf was still exposed by lower sea levels during the period when the southward migration of people began


Question 10 of 14: The word “inhospitable ” in the passage is closest in meaning to

A. not familiar

B. not suitable

C. not dangerous

D. not reachable


Question 11 of 14:According to paragraph 5, the most recent geologic research provides support for a first colonization of America dating as far back as

A. 16,000 years ago

B. 14,000 years ago

C. 12,500 years ago

D. 10,000 years ago


Question 12 of 14:The word “impetus ” in the passage is closest in meaning to

A. chance

B. protection

C. possibility

D. incentive


Question 13 of 14:Look at the four squares [■] that indicate where the following sentence could be added to the passage. Where could the sentence best fit?


Moreover, other evidence suggests that even if an ice-free corridor did exist, it would have lacked the resources needed for human colonization..


Question 14 of 14:Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting the THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in the summary because they express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. This question is worth 2 points. Recent evidence favors a rival to the long-standing theory that the Americas were colonized 11,000-12,000 years ago by people migrating south from Beringia along a midcontinental ice-free corridor.

A.Evidence that an ice-free corridor between two ice sheets developed when the continental ice first began to melt came primarily from radiocarbon dating.

B.There is growing support for the theory that migration took place much earlier, by sea, following a coastal route along Alaska and down the northwest coast.

C.Recent geologic evidence indicates that contrary to what had been believed, substantial areas along the coast were free of ice as early as 16,000 years ago.

D.Research now indicates that the parts of the inner continental shelf that remained covered with ice were colonized by a variety of early human groups well adapted to living in extremely cold environments.

E.There is evidence suggesting that areas along the coast may have contained enough food resources between 13,000 and 14,000 years ago to have made human colonization possible.

F. Even though the northern part of the continent allowed for a more varied economy, several early human groups quickly moved south.


TPO9托福阅读Passage1Colonizing the Americas via the Northwest Coast解析


Question 1 of 14

正确答案:B

题目解析:B 以ice-free corridor做关键词定位至第二句和第四句,第二句只是单纯说这个理论是什么,问题问called into question遭到质疑为什么,所以答案应该在第四句。说这个理论crumble是因为GM先生发现radiocarbon dates是错的,所以答案B。


Question 2 of 14

正确答案:C

题目解析:A persuasively: 有说服力的,令人信服的。A是侵略地;B是不屈地;C是令人信服地;D是认真地。所以C的convincingly正确。


Question 3 of 14

正确答案:D

题目解析:D, 问题问先提出理论接着怎么了,所以看第二句。说这个路线能让人们在冰川融化之前进入美洲南部,所以这个是支持本段第一句内容的,而且后一句说直到70年代,人们才认同coast路线,也就是之前人们不认同这个理论,而后认为这个理论可能是对的。A和C都不对;原文没说前面的理论是基于这个事实的,B错,D正确。


Question 4 of 14

正确答案:A

题目解析:prior to: 在……之前。A是在…之前;B是紧接;C是在…期间;D是尽管。想到priority优先,所以A对。对应原文:This route would have enabled humans to enter southern areas of the Americas prior to the melting of the continental glaciers.前句说从白令海沿阿拉斯加湾向南,整个都在说走水路的事情,MS应该是冰化了之后,但原文特别强调进入美洲南部,也就是说人们通常是走冰川进入北部的,如果进入南部也是在冰川融化之后的话,就没有必要特别强调南部了。C在冰川融化期间没有信息;D尽管用的没必要。


Question 5 of 14

正确答案:A

题目解析:A 以1970s做关键词定位至第三句,70年代之前,人们都认为水路不可能,因为冰川覆盖了海面,所以A正确。B/C/D都没说。


Question 6 of 14

正确答案:C

题目解析:C 原句的结构是Fladmark的hypothesis得到了fact的支持。C说fact lend strength to他的hypothesis,所以正确。A的因果关系原文没有;原文说事实支持了hypothesis,B和D都说Fladmark说这个,偷换概念,都不对。


Question 7 of 14

正确答案:A

题目解析:A 问整段的目的,所以看第一句。研究表明那时候加拿大海岸没有冰,所以是支持由海路到达美洲的hypothesis,A或者D可能对,但D后半句的but在原文没说,所以A正确。不放心的话往后再看看,第二句又是一个research indicate blabla,所以A的a number of studies正确。


Question 8 of 14

正确答案:D

题目解析:vast: 巨大的。A是冻结的;B是各种各样的;C是孤立的,分离的;D是巨大的。所以D的huge正确。对应原文:Vast areas along the coast may have been deglaciated beginning around 16,000 years ago, possibly providing a coastal corridor for the movement of plants, animals, and humans sometime between 13,000 and 14,000 years ago. 原文说沿岸的怎么样的地区没有冰了,给人和动物提供了迁徙的通道,只有大片地方都没有冰,才能形成通道。既然没有冰,A的frozen一定错;B多样的错,因为原文没说很多地区;都形成通道了,C隔绝错。


Question 9 of 14

正确答案:C

题目解析:C以remains of large land animal做关键词定位至第一句,但这句明显只是问题的重复,所以往后看,下一句说inhospitable,再下一句说如果熊有吃的人也有,所以答案C正确。其他都没说。


Question 10 of 14

正确答案:B

题目解析:inhospitable: 不适于居住的,不好客的。A是不熟悉;B是不适合;C是不危险;D是不可获得。所以B不适合正确。对应原文:This is the time period in which most scientists formerly believed the area to be inhospitable for humans.下一句说如果熊有吃的人也有,就是人能活下来,inhospitable所在的这句因为有formerly believed就说明人们之前认为不能活下来,所以C不危险反了;A和D都没说。


Question 11 of 14

正确答案:B

题目解析:可以根据most recent geologic research定位到原文最后一句:The most recent geologic evidence indicates that it may have been possible for people to colonize ice-free regions along the continental shelf that were still exposed by the lower sea level between 13,000 and 14,000 years ago.这里说了在13,000和14,000年之间,B正确。这一段一共就三个地方提到了时间(第一句,最后两句),快速扫过也可以迅速找到答案。


Question 12 of 14

正确答案:D

题目解析:impetus: 推动力,刺激。A是机会;B是保护;C是可能性;D是动机,刺激。所以D的incentive正确。对应原文:Ocean to the west, and populated areas to the north, there may have been a greater impetus for people to move in a southerly direction. 原句说由于东西北三个方向都有障碍没法迁徙,所以人们往南飞行的什么更大。如果单纯带进去,A的chance和C的possibility都对,但这两个词的意思非常接近,所以都不对。protection完全不靠谱。


Question 13 of 14

正确答案:D

题目解析:D 四个过渡点,分别是moreover, other evidence, even if和exist。注意ice-free corridor由于反复出现,不能作为过渡点。通过moreover和other evidence排除A,因为first还没说不能说other;even if表让步,说明待插入句之前必须与待插入句意思上相反,只有D点前有不存在,与待插入句的exist相反,所以D对。C之后的he与前文过渡紧密;B的 but与之前过渡紧密。


Question 14 of 14

正确答案:BCE

题目解析:B.C. Eevidence选项是第一段的一个细节,不选。there is growing选项对应原文第二段第一句,正确。recent选项对应原文第四段最后一句,正确。research选项原文没说,不选。there is evidence选项对应原文第五段的后两句,正确。even though选项与第六段说的相反,北面已经住了很多人,不选。


全套TPO阅读原文+题目文本+答案解析手册(合计1300页文档),在雷哥托福微信公众号获取


雷哥托福上课详情请咨询老师

1、请联系官方QQ:2250281936;

2、请联系官方个人微信号:toefl12345;

3、请咨询官方电话:400-6021-727;


【使用提示】

1、雷哥托福在线直播课,不限地域,全球考生均可报名参与。

2、获取更多托福信息,请关注雷哥托福微信公众号:toeflgo 



分享:

发表评价

游客

●热门话题

  • 托福考试报名
  • 托福备考资料
  • 托福报名流程
  • 托福机经预测
  • 托福考试时间
  • 托福转考
  • 托福报名费用
  • 托福培训
  • 托福在线课程

更多托福最新咨询及福利,关注公众号,雷哥托福(ID:toeflgo)

雷哥托福toeflgo

托福备考效率不高?托福干货天天免费大放送;

备考提分有瓶颈?口语陪练和写作精批机会领取!

每周托福提分训练营、精品公开课、单词团等你啦~

加我,免费获取资料啦~

雷哥托福-Cassie(lgtoefl666)




联系雷哥托福

全国免费咨询热线:400 1816 180

  • 上海(总部)
  • 北京
  • 成都
  • 杭州
  • 武汉
  • 南京
  • 广州
  • 西安
  • 重庆
  • 深圳
  • 上海(总部)服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:上海市徐汇区文定路218号德必徐家汇WE艺术湾B座205

    公交路线:76路、93路、138路宜山路蒲汇塘路站;205路、732路、754路南丹路宜山路站;205路、754路、830路南丹路文定路站等

    地铁路线:地铁3号线、4号线宜山路站出站470m;地铁1号线、4号线上海体育馆站出站600m。

  • 北京服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:北京市朝阳区雅宝路7号 E园EPARK大厦508

    公交路线:乘坐公交44路外环;58路;139路;特12路外环;特2路;夜20路外环到雅宝路公交站 下车,走140米即可达到。

    地铁路线:乘坐地铁1号线、2号线到建国门站(A出口)步行1000米即可到达;乘坐地铁2号线、6号线到朝阳门站(A出口)步行1200米即可到达雅宝路7号 E园EPARK大厦。

  • 成都服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:成都市锦江区总府路31号Z31六楼(皇冠假日酒店旁)

    公交路线:乘坐58路、98路、锦城观光3号线、熊猫快线5号线在春熙路步行街北站下 步行约281米。

    地铁路线:乘坐地铁2号线或者3号线到春熙路C口下,步行约982米

  • 杭州服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:杭州市江干区江锦路159号 平安金融中心B座8楼

    公交路线:901路、105路环线、106路环线、9M路:富春路民心路口站 176路:市民中心北大门站,市民中心西大门站

    地铁路线:号线钱江路站;4号线钱江路,江锦路

  • 武汉服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:武汉市珞瑜路光谷世界城广场写字楼1栋1单元14层11421室

    公交路线:乘坐18路,25路,340路,510路,518路,521路等公交车到珞瑜路湖北省中医院站下车

    地铁路线:乘坐地铁2号线至珞雄路A口出,往湖北省中医院光谷院区方向步行50米至世界城广场写字楼

  • 南京服务中心

    电话:400 1816 180

    地址: 南京市秦淮区中山东路532号金蝶科技园 H1幢308号(林客社 内)

    公交路线:5路 34路 34路区间 36路 55路 59路 y5路夜间 17路 65路 115路 118路 y17路夜间

    地铁路线:地铁2号线明故宫站1号口出,向东200米

  • 广州服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:广州市天河区体育西路103号维多利广场B座26楼K15

    公交路线:11,18,20,230,278,293,45,583,669,886冼村路中站下。 194,40,777,778,90,观光2路花城广场路站下。

    地铁路线:乘坐地铁APM线至花城大道站下B口出,步行约500米即可到达保利威座大厦北塔。

  • 西安服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:西安市莲湖区北大街西华门十字西南角78号嘉会广场C座4层B021号

    公交路线:4路、12路、26路、36路、37路、229路、游7钟楼北站;15路、16路、32路、102路、182路、236路、286路西华门站。

    地铁路线:地铁二号线钟楼站150米;地铁一号线/二号线北大街站700米。

  • 重庆服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:重庆市渝中区邹容路68号大都会广场16楼1603-1604室

    公交路线:401、135、114、111、401、151、862、181、262、105、866、153、466

    地铁路线:2号线临江门站500米、1号线小什字站500米、6号线小什字站500米。

  • 深圳服务中心

    电话:400 1816 180

    地址:深圳市罗湖区书城路都市名园B栋5楼B区(只接受预约拜访)

    公交路线:101路 10路 12路 203路 214路 215路 223路 29路 3路 85路 M112路 M191路 M192路 N3路 P100路(定制公交请预约) 高快巴士200号线 高快巴士20路 高快巴士863号线到地王大厦下,步行431米即可到达。

    地铁路线:乘坐1号线/罗宝线/2号线/蛇口线到大剧院(E口)出,步行498米即可到达都市名园B栋

预约托福考试规划师