Official套题52托福听力Conversation 2文本题目及答案解析【雷哥托福】2018-09-25 16:49:43 发布 来源：雷哥托福 阅读量:2993
Listen to a conversation between a student and the director of the Student Activity Center.
Director: Hello, Jack. Is everything set for the trip this Saturday?
Student: Everything’s ready. Ah, fifteen people have signed up. Our train gets into New York City at noon which leaves plenty of time to get downtown to the art gallery for the reception.
Director: It’s great. You could organize this. What an honor having a painting by one of our students in that exhibit!
Student: Yeah. My roommate’s so modest. If we weren’t such good friends, I’d never realize that his work was being exhibited. So, since I was going anyway for the
opening and all, I figure that might as well make a student event out of it. Working here at the Student Event Centers made me realize how popular our activities are. I figure they’ll be interested in it.
Director: Well you've done a superb job organizing everything. This poster was great. And they were up in no time.
Student: Thanks. And I’m glad you could approve the funding for us.
Director: My pleasure. By the way, how are you getting to the gallery from the train’s station?
Student: Well, there are buses that run downtown. Director: Right. You grew up in New York City, didn’t you?
Student: Yeah. But, the bus, well, that’s kind of what I want to talk to you about. Director: Yes.
Student: I realized that at the last minute, but, well, the weather for Saturday is supposed to be really nice, sunny, warm. It’ll be a great opportunity to walk the High Line.
Student: Haven’t you?...Oh, I guess not everyone has heard of it. It’s this amazing……it’s like this park in the sky.
Director: A park in the sky?
Student: Yeah. Well, see there was this old train line. You know one of those elevated lines, the kind that run high above the streets?
Student: Well, this one was used for freight, not passengers. Director: Aha.
Student: But when it got cheaper to move freight by trucks, they stop using it. It was abandoned for a long time. And then, a few years back, the city agreed to turn the tracks and the surrounding area into a park. It’s not very wide but it’s over a mile long. And it goes from the train station all the way downtown near the gallery. I’ve walked before, it’s really cool. There was grass and flowers everywhere, and since you’re high up, you get these great views of the city.
Director: Sounds wonderful. But have you considered not everybody might be interested in walking that far? They might prefer the bus.
Student: Couldn’t we just split up? You know how some of us walk and the others take the bus?
Director: But remember, Jack, the poster advertises you as the tour leader, not everybody sees the adventure about getting around the city. You need to find someone to accompany people on the bus, then you take the walkers.
Student: Yeah. But who? Um, the trip’s in two days.
Director: Well, I did my graduate work in New York, of course it was a while ago, but I still know how to get around the city.
Director: And I’d love to see that exhibit.
Student: You’d go? Ah, that’ll be great!
1.Why does the student go to see the woman?
A.To ask her for help with organizing an event.
B.To invite her to a reception at an art gallery.
C.To request additional funds for a student activity.
D.To suggest a last-minute change in plans for a trip.
2.What point does the student make about his job in the Student Activities Center?
A.He found out about the art exhibit from someone he works with.
B.His roommate helped him to get the job.
C.The job typically involves organizing trips to New York City.
D.The activities that the center organizes are popular.
3.What two points does the student make about the history of the High Line? Click on 2 answers.
A.The High Line once was part of a train line that transported freight.
B.The High Line originally was built as a park for outdoor art exhibits.
C.The High Line has long been a popular destination for tourists to New York City.
D.The High Line was not used for many years.
4.Why does the woman mention the information in the poster?
A.To point out that the tour leader's name was not listed.
B.To point out a problem with the student's suggestion about walking to the gallery.
C.To explain why so few students signed up for the trip.
D.To explain why the bus would not be available for taking the students on the trip.
5.What does the woman imply when she says this:
A.She has already seen the art exhibit.
B.She would be willing to go on the trip.
C.She prefers walking to taking the bus in New York.
D.She is surprised that she has not heard of the High Line.
题目解析：题目出处是： Student: Yeah. But, the bus, well, that’s kind of what I want to talk to you about. Director: Yes. Student: I realized that at the last minute, but, well, the weather for Saturday is supposed to be really nice, sunny, warm. It will be a great opportunity to walk the High Line. 学生在这里明确提出了自己来找老师是因为突然想起来可以带领学生步行走一条废弃的铁路去市中心。选项 D 符合。选项 A 说是为了寻求关于组织活动的帮助，选项 B 说为了邀请她也去招待会，选项 C 说为了申请资金， 都不符合原文。选择 D。
题目解析：题目出处是： Student: Working here the Student Event Centers made me realize how popular our activities are. I think they will be interested in it. 这里学生说自己在学生活动中心知道的一件事情就是他们组织的活动还是很受欢迎的。选项 D 符合。选项A 说他通过一起工作的人发现了这场艺术展，选项 B 说他的舍友帮他找到的这个工作， 选项 C 说他在学生中心的工作一般都会涉及到组织旅行去纽约，都不符合原文。选择 D。
题目解析：题目出处是： Student: Well, this one was used for freight, not passengers. Director: Aha. Student: But when it got cheaper to move freight by trucks, they stops using it. It was abandoned for a long time. 这里学生提到了关于铁路的两点情况， 第一点是这个铁路是货运的不是客运的，第二点是已经废弃好长时间了。分别对应选项 A 和选项 D。选项 B 说这条铁路本来就是为了户外艺术展览建造的，选项 C 说这个铁路是旅客很喜欢的目的地，都不符合原文。双选 AD。
题目解析：题目出处是： Director: But remember, Jack, the poster advertisers you as the tour leader, not everybody sees an adventure about getting around the city. You’ d been to find someone to accompany people on the bus, then you take the walkers. 这里老师之所以提到海报，是想提醒学生，如果他自己带一部分人去走铁路的话， 另一部分人就要自己去搭乘公交车了，但是宣传海报上写的是有导游带领的，那么自己坐公 交车的学生可能会不乐意没有导游带领的旅程。所以老师是在给学生的安排指出存在的问题。选项 B 正确。选项 A 说是为了指出导游的名字不在海报上，选项 C 说为了解释为什么参加活动的人这么少，选项 D 说是为了解释为什么不能坐公交车去市中心，都不符合原文。选择 B。
题目解析：题目出处是： Director: Well, I did my graduate work in New York, of course it was a while ago, but I still know how to get around the city. 这里老师提到自己曾经在纽约做过研究生工作，表明自己对于纽约的道路还是很熟悉的，可以带领不走铁路的那一批学生，做他们的导游。选项 B 正确。选项 A 说她已经看过这个艺术展了，选项 C 说她更喜欢坐公交车，选项 D 说她对于自己没有听说过空中铁路感到惊奇，都不符合原文。选择 B。