关闭图标
log图标

toefl.viplgw.cn

  • 使用手机注册
  • 使用邮箱注册
  • 手机号不能为空!

    验证码不能为空!

    用户名不能为空!

    密码不能为空!

  • 邮箱不能为空!

    验证码不能为空!

    用户名不能为空!

    密码不能为空!

已有账号? 登录到雷哥托福
关闭图标
log图标
  • 使用手机找回密码
  • 使用邮箱找回密码
  • 手机号不能为空!

    验证码不能为空!

    密码不能为空!

  • 邮箱不能为空!

    验证码不能为空!

    密码不能为空!

又想起来了
加入生词本

listen

英['lɪs(ə)n] 美['lɪsn]
vi. 听,倾听;听从,听信
n. 听,倾听

已添加
×

我要举报草莓小菇凉评论

用户头像
草莓小菇凉:说的非常好,十分有道理,棒棒棒!

06-08 15:44:55

请选择举报类型:

举报电话:400 1816 180    举报QQ:2095453331
×
logo图标
分享到雷哥托福

分享成功图标分享成功

邀请名师点评成功,管理员正在安排老师进行点评。

继续做题 返回首页
支付雷豆失败图标 雷豆余额不足 购买雷豆 返回
报告题目错误
请选择错误类型:
请描述一下这个错误:

取消

题库 > 听力-2-TPO 05

00:00
00:00

Listen to a conversation between a student and a counselor at the University Counseling Center.

Hi, thanks for seeing me in such short notice. 

No problem.How can I help? 

Well, I think I might have made a mistake coming to the school.

What makes you say that?

I'm a little overwhelmed by the size of this place.I come from a small town. There were only 75 of us in my high school graduating class.Everyone knew everyone. We all grew up together.

So it's a bit of a culture shock for you?Being one of 15,000 students on a big campus in an unfamiliar city?

That's an understatement.I just can't get comfortable in class or in the dorms. You know, socially.

Um... well, let's start with the academics.Tell me about you classes.

I'm taking mostly introductory courses and some are taught in these huge lecture halls.

And you are having trouble in keeping pace with the material?

No, in fact I got an A on my first economics paper. It's just that, it's so impersonal, I'm not used to it.

Are your classes impersonal?

No, it's just that, for example, in sociology yesterday, the professor asked a question, so I raised my hand, several of us raised our hands.And I kept my hand up because I did the reading and knew the answer.But the professor just answered his own question and continued with the lecture.

Well, in a big room it's possible he didn't notice you.Maybe he was starting to save time.In either case I wouldn't take it personally.

I suppose. But I just don't know how to, you know, distinguish myself.

Why not stop by his office during office hours?

That wouldn't seem right.You know, taking time from other students who need help?

Don't say that. That's what office hours are for.There is no reason you couldn't pop in to say hi and to make yourself known.If you are learning a lot in class, let the professor know.Wouldn't you appreciate positive feedback if you were a professor?

You are right. That's a good idea.

OK, er... let's turn to your social life.How's it going in the dorms?

I don't have much in common with my roommate or anyone else I've met so far. Everyone's into sports and I'm more artsy, you know, into music.I play the cello.

Hah, have you been playing long?

Since age ten. It's a big part of my life. At home I was the youngest member of our community orchestra.

You are not going to believe this. There is a string quartet on campus, all students.And it so happened that the cellist graduated last year.They've been searching high and low for a replacement, someone with experience.Would you be interested in auditioning?

Absolutely.I wanted to get my academic work settled before pursuing my music here. But I think this would be a good thing for me.I guess if I really want to fit in here I should find people who love music as much as I do.Thank you.

My pleasure.


What do the speakers mainly discuss?

正确答案: C

网友解析

当前版本由 小托君 更新于2018-09-13 16:20:42 感谢由 小托君 对此题目的解答所做出的贡献。

1. 目的题 答案:C 解析: 对应原文是: Student: Em, we are looking for a faculty advisor to help, actually. I was hoping you might be interested in. 选项A是说学生找教授是为了讲关于自己论文的一个题目,但其实学生一开始的目的并不在此,只是后面教授提醒学生可以把这次民意测验写进论文,学生才知道原来这次测验对于自己的论文还有帮助,选项A错误;选项B是说告诉老师他被选进了学生会,原文中说他只是打算今年去学生会,并没有真的进去,选项B错误;选项C符合题目出处原文的意思,学生是来邀请老师当他们这个项目的指导教师的,正确;选项D说学生是来讨论收集民意的方法的,对话里这并不是重点,选项D错误。选择C。

我有更好解析

取消

提交

题目讨论 (1条评论)

  • 用户头像

    WHSY DHZ

    这一题应该定位在:
    Counselor :No problem. How can I help?

      Student :Well, I think I might have made a mistake coming to the school. I’m a little overwhelmed(压倒) by the size of this place.

      从该文段中我们可以看出作者觉得自己来学校是一个错误, 对于学校的size 意见很大,所以此题选C

    • (1)
    • (0)
    • 回复(0)

    2017-12-08 10:03:47

  • 1

解析提交成功,正在审核中

知道了

您已提交评论成功

确定

答案都没有怎么前进?

知道了

此来源单项已做完

知道了

是否确认删除?

取消

删除